Om os

Firmaet Bjerring Lauritsen er startet af Sue Bjerring Lauritsen og virksomhedens produkter markedsføres via forhandlere i Norden. Vi supportere alle produkter og står til rådighed med råd og vejledning, se Kontakt os.

Baggrunden for virksomheden var da Sue´s ægtefælle Claus blev dårligt gående i form af at han let fik åndenød samt ondt i ryg og ben.

Et kort hvil for Claus hjalp altid, så ideen opstod til en let stol, som nemt kunne medbringes på alle steder, lige fra shopping ture med fruen, udlandsrejser, museums besøg,  gåture i naturen og med hunden, jagt og fisketure, golf, koncerter, tilskuer til fodboldkampe og mange flere steder.

Denne kombination af en fleksibel stol og stok som samtidig skulle være let at transportere og bære, og benyttes til at hav af formål, var ikke så nem at finde.

Men det lykkedes og både Sue og Claus synes at mange flere skal have den mulighed. Så derfor er vi glade for at kunne levere netop den løsning, så alle med behov for et kort eller langt hvil nu og da, hvad enten det er for komfortens eller helbredets skyld at man har brug for at sidde ned.

Kort sagt: Har du brug for et kort eller langt hvil – vi har det – nemt, let og elegant.

Fish Trio Polished Sport-lille